Doe mee aan florale wedstrijden

Ben jij een getalenteerde florist? Is tafels decoreren een van jou échte passies? Maak je graag een bruidsboeket? Of ben je een student die zijn kunnen wil tonen ? Dan zijn de florale wedstrijden van Fleuramour iets voor jou !

Je kan kiezen uit 3 competities :

1. BRUIDSBOEKET MAKEN (VOOR PROFS)
Maak een bruidsboeket voor een bruid met Urban Roots. Laat je inspireren door kunstvormen van de moderne stad : graffiti en kunstenaars als Banksy. Een mooie foto van de bruid en van je inspiratiebron zijn noodzakelijk en worden bij het boeket gepresenteerd. Zorg ervoor dat je creatie bij je bruid past en ook draagbaar is!

Deze wedstrijd staat open voor professionele floristen. Ben je zelfstandig florist of werk je in een bloemenzaak, dan is deze wedstrijd iets voor jou. Maar, deze competitie staat ook open voor wie net zijn bloemschikdiploma op zak heeft en graag zijn talent wil tonen.

©studioPSG.be

2. TAFELDECORATIE MAKEN (VOOR PROFS)
Realiseer een verrassende picknicktafel voor twee personen, een bijzonder dinertje waar mensen met ‘Urban Roots’ met plezier voor gaan picknicken. Je krijgt drie op elkaar gestapelde houten palletten ter beschikking als picknicktafel. Voorzie zelf een tafellaken of bordonderleggers. Je gebruikt steekschuim van Smithers-Oasis in je hoofddecoratie.

Deze wedstrijd staat open voor professionele floristen. Ben je werkzaam als zelfstandig florist of werk je in een bloemenzaak, dan is deze wedstrijd iets voor jou.

3. WEDSTRIJD VOOR STUDENTEN
De organisatie verwacht twee aparte werkstukken.
• Een groen tafereel: dat kan een vegetatieve kader zijn maar ook een paravent. 80 % vegetatief materiaal moet in deze opdracht verwerkt worden.
• Buitenopdracht ‘alternatieve plantenboom’: de materiaalkeuze is vrij, maar 80 % moet vegetatief zijn.

Deze wedstrijd staat open voor leerlingen uit het floristenonderwijs: zowel voor cursisten uit het dag- (< 21 jaar) als avondonderwijs, alsook voor leerlingen onder leercontract. Bij de prijsuitreiking zullen er wel aparte categorieën zijn voor – 21-jarigen en voor + 21-jarigen.

Meer info & Inschrijven