De Madammen en Dana Winner hebben er een kleine spruit bij!

De Madammen zijn een oogappel rijker. Op vrijdag 9 september is in de studio van Radio 2 hun petekindje, een witte Calla genaamd Dana Winner, gedoopt. Dat ter promotie van Fleuramour, het grootste internationaal bloemenevent waar tientallen gerenommeerde floristen uit binnen-en buitenland de Landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen omtoveren tot een indrukwekkend bloemenkunstwerk. Fleuramour vindt plaats van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september 2016. 

De Limburgse nachtegaal Dana Winner is gekroond tot ambassadrice van de 21ste editie van Fleuramour. Daar zal ze in de kerk van de Landcommanderij een exclusief akoestisch concert geven met het repertoire van haar gloednieuwe cd ‘Puur’. Dit is gevierd met de doop van de lievelingsbloem van de zangeres, namelijk, de witte Calla. De Madammen hebben het meterschap op zich genomen. Ter ere van deze heuglijke gelegenheid werd ook de studio versierd met de lievelingsbloem van de ambassadrice van Fleuramour.

De Calla ‘Dana Winner’ wordt gekweekt door callakwekerij Van der Geest. Sande Breeding bv heeft de bloem ontwikkeld.

Voor meer info over Fleuramour en om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, hou dan zeker de fleuramour.be website in de gaten.

Info – Fleuramour.be

Perscontact – Indra Corten – 0032(14)28 60 80 – [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Madammen en Dana Winner hebben er een kleine spruit bij!
Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: