Max Hurtaud

Ruimte: Binnenhof
Project: Florismart Concept Store
Omschrijving:  Via deze concept store, worden floristen en consumenten meegenomen naar de winkel van de toekomst. Je vindt er florale ideeën rond onze belangrijkste rituelen zoals geboorte, communie of lentefeest, verloving en trouw, verjaardagen, jubilea en overlijden. In dit project staat de professionele bloemist en de kweker centraal.


Max Hurtaud is een Franse meester- bloembinder en ambassadeur voor Fundamental Flowers. Max is is een ware bloemenliefhebber sinds zijn geboorte. Toen hij 3 jaar oud was, zei hij tegen zijn moeder: «Ik wordt bloemist dan kan ik boeketten maken voor alle bruidjes en voor jou! » En dat is nooit veranderd. Max staat positief in het leven! Hij is erg enthousiast, passievol en grappig.
In 2015, na 7 jaar studie aan een tuinbouwschool in de buurt van La Rochelle, besloot hij naar Berlijn te verhuizen. Ondertussen woont en werkt Max in Brussel, de ideale locatie volgens hem. Hoe lang hij hier zal blijven, weet hij nog niet. Max houdt immers van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Daar vindt hij zijn inspiratie, zijn drijfveer om steeds te verbeteren, te vernieuwen. Max noemt zijn werk eclectisch.
Max nam deel aan verschillende wedstrijden, waar hij voornamelijk in de top 3 eindigde. In 2016 won hij brons tijdens de Belgische Junior Flower Cup.