Thema van 2019: Back to the Future

Spacebril op! Ruimtelaarzen aan. Dit jaar gaat Fleuramour op een wel heel bijzondere missie: we gaan tijdreizen!

Naar het voorbeeld van Marty McFly en Dr. Emmett Brown in de 80’s filmklassieker ‘Back to the Future’ gaan we een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst. Hoe evolueert de fascinerende wereld van de bloemen & planten door de eeuwen heen? Welke vreemdsoortige creaturen zien het daglicht? Wie van onze evolutionaire vrienden raakt uitgestorven? Hoe kunnen we samen overleven? Of rest ons enkel een paradijselijke toekomst op een ruimtebol hier ver vandaan?

Inschepen alstublieft

Voor dit nooit vertoonde experiment schakelen we de hulp in van de 100 creatiefste meesterbreinen op Moeder Aarde, in een ultieme poging om onze flora te redden. Deze speciale gezanten voeren je mee naar planeet Fleuramour, waar ’s werelds mooiste bloemen voor de eeuwigheid bewaard zullen worden.

De tijdmachine staat klaar. De seconden tikken. Alleen één persoon ontbreekt. Jij nog! Scheep snel in alvorens een ander uitverkoren is voor het allerlaatste ticket naar het bloemenparadijs! Heb je het beet? Speld dan snel je ruimtebadge op en get ready for the launch!

140.000 bloemen, in alle geuren en kleuren, wachten op jou aan de andere kant van de kosmos…

 

 

Thema van 2019: Back to the Future
Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: