Tijdreizen tussen 140.000 bloemen

Plezant, origineel en ongeëvenaard: deze daguitstap mag je niet missen. Tijdens Fleuramour in Alden Biesen wandel je tussen 140.000 betoverende bloemen en val je van de ene verbazing in de andere. Nog nooit met een virtual reality bril rondgelopen in een fantasiewereld? Je toekomst laten voorspellen met bloemen? Tulpenlikeur gedronken? Dan is dit jouw kans!

Schoonheid & fantasie

Fleuramour biedt het beste van diverse werelden en werelddelen. Vanuit Azië tot Amerika reizen artiesten naar België om hun toverkunsten met bloemen te showen. Vier dagen lang nemen ze je mee op wonderlijke reis door toekomst, heden en verleden. Finaal sta je oog in oog met een betoverend mooie bloemenplaneet. De perfecte dagdroom voor wie van schoonheid, fantasie en beleving houdt!

Formidabel fotomateriaal

We kunnen je alleen maar adviseren om je smartphone goed op te laden. Aan het eind van de dag bezit je immers ontelbare plaatjes waarop veel vrienden jaloers zullen zijn. Zelfs jij hoeft geen bloemenfanaat te zijn. De 140.000 bloemen in alle geuren en kleuren betoveren je automatisch, temeer omdat ze verwerkt zijn in honderden schattige en hallucinante bloemencreaties. Achter elke kasteelpoort en in ieder hoekje van de Franse tuin gaat wel een pareltje schuil.

Prachtige shows

Dan spreken we nog niet over de sublieme bloemenshows waarop de Amerikaanse Holly Chapple het publiek zal trakteren. Over het avontuurlijke VR-spel waarin je kunt figureren. Over de voorbijgangers die met knotsgekke bloemenhoeden paraderen. Over de leuke hebbedingen en lekkere versnaperingen die je op de pop-up markt allemaal kunt consumeren…

Onze Fleuramourtickets liggen al klaar. Schenk jezelf ook een dag vol flowerpower vertier. Door voordelig online te bestellen doe je jezelf nu al een plezier. Klaar? We kruisen mekaar ergens tussen de lelies, anjers en rozenblaadjes.


LEUKE NIEUWIGHEDEN

  • Welke toekomst staat er voor jou in de sterren geschreven? Ontdek het bij een bloemlezing! Bloemenmedium Isabelle Blomme leest aan de hand van 3 bloemen jouw verleden, heden en je toekomst. Een astrologische “Back to the Future”!
  • Reis met een virtual reality bril (in een daartoe voorziene ruimte) naar een florale fantasiewereld waar je figureert in een virtueel spel.
  • Poseer voor een veld vrolijk bewegende zonnebloemen op zonne-energie.
  • Onderweg mogen een rozencupcake en ’n glaasje tulpenlikeur zeker niet ontbreken.

LEEF JE CREATIEF UIT

Op vrijdag 27 september gaat Fleuramour van start met de traditionele Hoedjesdag. Ontwerp je mooiste hoofddeksel met bloemen en/of planten en draag het tijdens de hoedjesparade. Wie weet win jij wel de eerste prijs!


VOLG WORKSHOP

Iets nieuw leren? Je techniek verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de Fleuramour-workshops van het internationaal gezelschap FLOOS.


BEKIJK FLOWER SHOW

De hoogstaande modeshow van Fleuramour werd vorig jaar keer op keer onthaald op daverend applaus. Dit jaar trakeert de Amerikaanse eventdesigner Holly Heider Chapple je in Alden Biesen op een wervelende bloemenshow in zaal ‘Rijschool’. Er op tijd bij zijn is de boodschap! Het aantal zitplaatsen is beperkt.

>> Bestel je tickets hier

 

 

Tijdreizen tussen 140.000 bloemen
Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: